Budapesten került megrendezésre a szakács szakma Kiváló tanulója verseny országos döntője, melyre iskolánk végzős tanulója a sikeres írásbeli teljesítménye alapján bejutott másodiként az ország legjobb tíz tanulója közzé.
A szakmai megmérettetésen az alábbi ételsort készítette:
-Füstölt lazac terrine grapefruitos, avokádós salátával, citrusos öntettel
-Bacon-be göngyölt csirkemáj zöldséges árpagyöngy kásával, zöld olajjal
-Fahéjas diós kéregben sült szűzpecsenye sárgarépa pürével, fondant burgonyával, sült kelbimbóval, zöld fűszeres hollandi mártással
-Almakarikák borbundában szedermártással, karamellizált mandulával
A versenyen nyújtott teljesítménye alapján, a hetedik helyen végzett, így mentesült a szakmai vizsga alól.
Az elért eredményhez szívből gratulálunk a tanulónak és felkészítő oktatóiknak.