Pályázati felhívás – Barátságok a COVID idején bemutatása kreatív, művészi fotókon és rajzokon keresztül

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület rajz- és fotópályázatot hirdet a megye 6 és 20 év közötti fiataljai számára.
A pályamunkák témája: Barátságok a COVID idején bemutatása kreatív, művészi fotókon és rajzokon keresztül. Pályázni egy vagy több (de legfeljebb 5 db) saját készítésű fotó vagy rajz beküldésével lehet.


A pályázati anyag beküldési határideje:

 1. május 17. hétfő 18:00 óra.
  A részvétel díjmentes, a legkreatívabb alkotások egy kiállításon lesznek bemutatva, melynek várhatóan a megnyitója 2021. május 25-én lesz Szolnokon (Szolnok Plaza – SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér) és közel egy hónapig tekinthetők majd meg az alkotások. Az esemény az aktuális járványügyi viszonyoknak megfelelően kerül megvalósításra.

  Pályázni az alábbi korosztályok szerint lehet:
 • Rajz és fotó formájában: 6-9 év, 10-13 év, 14-17 év, illetve 18-20 év között.

  A pályázat értékelése:
  A beérkező műveket szakmai zsűri értékeli, illetve a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület JászNagykun-Szolnok megyei munkatársai.
  Az értékelés mind a négy korosztályban az alábbiak szerint történik:
   mennyire köthető a barátságok a COVID idején témához
   mennyire kreatívan mutatja be a rajz vagy fotó ezt a témát
   a rajz, fotó minősége (ha a fotón bármilyen digitális módosítást eszközöl, akkor a pályamű mellett az eredeti képet is kérjük mellékelve)

  A pályázati anyag beadása:
   A rajzokat A4-es formátumú lapra kell elkészíteni és személyesen bevinni a KÖZPont Ifjúsági Egyesület szolnoki irodájába (Szolnok Pláza, első emelet „SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér”) nyitvatartási időben hétfő – péntek 10-18 között
   vagy postán elküldeni az alábbi címre: 5000, Szolnok, Ady Endre utca 28/A, I. emelet, SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér.

A fotókat a szinterszolnok@kozpontegyesulet.hu e-mail címre lehet elküldeni
 vagy nyomtatott formában A4-es méretben (29,7cm x 21cm) személyesen bevinni a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szolnoki irodájába (Szolnok Pláza, első emelet „SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér”) nyitvatartási időben hétfő – péntek 10-18 között
 vagy postai úton az alábbi címre: 5000, Szolnok, Ady Endre utca 28/A, I. emelet, SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér.

Az alkotás mellett fel kell tüntetni a pályázó (a rajz vagy fotó készítője) nevét, életkorát, lakhelyét (város, település neve), és az alkotás címét.
Illetve: e-mailcímét, telefonszámát (abban az esetben, ha a pályázónak nincs, vagy nem a saját e-mail címét; telefonszámát szeretné megadni, a szülő, gondviselő elérhetőségeit kérjük feltüntetni)

A pályázat díjazása:
A beérkező pályaművek közül a zsűri által, kategóriánként (rajz és fotó: 6-9, 10-13, 14-17 és 18-20) legjobbnak ítélt alkotások, díjazásban részesülnek, illetve minden résztvevő kisebb ajándékot kap, melyet a kiállítás megnyitóján vehetnek át.

Bővebb információ: szinterszolnok@kozpontegyesulet.hu,
Kocsis Petronella Alíz: 30/635-9099
Szolnok, 2021. március 1.

A pályázati felhívás hivatalos dokumentuma ITT található