LEGSPORTOSABB OSZTÁLY VERSENY 2016./2017.

LEGSPORTOSABB OSZTÁLY VERSENY 2016./2017.

A verseny: A tanév folyamán 2017. április 30-ig heti rendszerességgel szervezett versenyek. Futás, kapura rúgás, kosárra dobás, traktortolás, foci, kötélhúzás, pingpong, lövészet, kondi, fekvenyomás, szkander, ügyességi kerékpár, biliárd, sakk, malom, ki tud többet a sportról vetélkedő, hullahopp és minden egyéb.

A csapat: Az adott osztály tanulói, illetve „idegenlégiósként” egy-egy versenyen az iskola tantestületének tagja és intézményi dolgozó is lehet.

Értékelés: Az egyes versenyeken elért helyezések és a résztvevők számának összegzése alapján számított pontozással. Tehát a helyezésen túl fontos a minél nagyobb arányú részvétel is. Kivétel a fix létszámú csapatversenyek. Az esélyegyenlőséget szem előtt tartva az így megszerezhető pontoknál a legkisebb létszámú osztály a felső limit. A lányok és a fiúk a legtöbb versenyszámban külön kerülnek értékelésre.

Pontozás: 1. hely 40pont, 2.hely 30pont, 3.hely: 20 pont, további résztvevő osztály 10 pont. További egy-egy pont minden egyes csapattagért. Kivéve a fix létszámú csapatversenyeken.

Díjazás: Minden egyes versenyszám első három helyezettje oklevélben részesül.

A versenysorozat végén, április 30-ig összesített eredményhirdetés.
Az első három helyezett osztály értékes díjazásban részesül!
VERSENYFELHÍVÁSOK ÉS PONTÁBLÁZAT A FALIÚJSÁGON!