Jelentkezz 2 éves nappali rendszerű képzésünkre!

Kistermelői élelmiszerelőállító, falusi vendéglátó

Kistermelői élelmiszerelőállító, falusi vendéglátó.

Kétéves nappali szakközépiskolai szakképzés hirdet! Kizárólag szakmai tantárgyak vannak

Kistermelői élelmiszerelőállítóként komplex feladatokat végez (házisajt készítés, savanyítás, lekvár, jam szörp készítés, bonbon készítés, sörfőzés alapjai… stb.)

A falusi vendéglátóként komplex szolgáltatást (szállásadás, étkeztetés, programszervezés, stb.) biztosít. a tevékenység során figyelembe veszi környezetének hagyományait, népművészeti lehetőségeit.

Kiknek ajánljuk ezt a képzési formát:

  • Azok számára, akik érettségi után szeretnének szakmát szerezni.
  • Azok számára, akik egy adott ágazaton belül szeretnének második szakmát szerezni.
  • Azok számára, akiknek még nincs megszerzett szakképesítésük, ugyanakkor már befejezték a 10. évfolyamot.

 

Várjuk az érdeklődők jelentkezését!

Elérhetőségek: 06/59328-158