Kistermelői élelmiszerelőállító, falusi vendéglátó.
Kétéves nappali szakközépiskolai szakképzés hirdet! Kizárólag szakmai tantárgyak vannak
Kistermelői élelmiszerelőállítóként komplex feladatokat végez (házisajt készítés, savanyítás, lekvár, jam szörp készítés, bonbon készítés, sörfőzés alapjai… stb.)
A falusi vendéglátóként komplex szolgáltatást (szállásadás, étkeztetés, programszervezés, stb.) biztosít. a tevékenység során figyelembe veszi környezetének hagyományait, népművészeti lehetőségeit.
Kiknek ajánljuk ezt a képzési formát:
- Azok számára, akik érettségi után szeretnének szakmát szerezni.
- Azok számára, akik egy adott ágazaton belül szeretnének második szakmát szerezni.
- Azok számára, akiknek még nincs megszerzett szakképesítésük, ugyanakkor már befejezték a 10. évfolyamot.
Várjuk az érdeklődők jelentkezését!
Elérhetőségek: 06/59328-158