Budapesten került megrendezésre a szakács szakma Kiváló tanulója verseny országos döntője, melyre iskolánk végzős tanulója a sikeres írásbeli teljesítménye alapján bejutott másodiként az ország legjobb tíz tanulója közzé. A szakmai megmérettetésen az alábbi ételsort készítette: -Füstölt lazac terrine grapefruitos, avokádós salátával, citrusos öntettel -Bacon-be göngyölt csirkemáj zöldséges árpagyöngy kásával, zöld olajjal -Fahéjas diós kéregben sült szűzpecsenye sárgarépa pürével, fondant burgonyával, sült kelbimbóval, zöld fűszeres hollandi mártással -Almakarikák borbundában szedermártással, karamellizált mandulával A versenyen nyújtott teljesítménye alapján, a hetedik helyen végzett, így mentesült a szakmai vizsga alól. Az elért eredményhez szívből gratulálunk a tanulónak és felkészítő oktatóiknak.