Igazgatói köszöntő

„Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtanulja azt a munkát, amit szeretni fog.” /Dr. Szent-Györgyi Albert/

Tisztelt Látogató! 

virag_doraSzeretettel köszöntöm intézményünk megújult honlapján.

Ez a portál olyan közérdekű, hasznos információkat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a tájékozódást az iskolánkban zajló élettel kapcsolatban. Az érdeklődők képet kaphatnak a nálunk folyó képzésekről, a színes diákéletről, megismerhetik lehetőségeinket, illetve azokat a követelményeket és kötelezettségeket, amelyeket az iskola támaszt tanulóival szemben.

Intézményünk 2013. augusztus 1-jétől a Földművelésügyi Minisztérium fenntartásába került.

Büszkék vagyunk arra, hogy híres múlttal rendelkező iskolánk idén 66 éves. 

Tanintézményünk a munkaerő-piaci kereslethez igazodva gazda, mezőgazdasági gépész, lovász, mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó, kertész, dísznövénykertész és szakács képzésekre szakosodott, valamint mezőgazdasági és vendéglátás-turisztika szakirányokban érettségit biztosító oktatási intézmény. 

Elkötelezettséget érzünk annak irányában, hogy versenyképes és korszerű tudást biztosítsunk a továbbtanulni szándékozóknak, és a szakmát elsajátító, abban elhelyezkedni kívánó diákjainknak egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóinkat felkészítsük az életre; arra, hogy egy valóságos világba lépjenek ki. Célunk a szakma szeretetére való nevelés mellett az általános műveltség megalapozása is. 

Igazgatóként alapelveim egyike, hogy az iskola számos szinten nyitott legyen a diákok előtt. E törekvésemet hiteles szakemberek, diákközpontú, elkötelezett kollégák segítik megvalósítani. Megbecsülöm és elismerem beosztottjaim, valamint intézményünk tanulóinak a munkáját, igyekszem kellőképpen motiválni őket és biztosítani nekik mindazt, amivel eredményessé válhatnak. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, látogasson el hozzánk! Személyesen is szívesen bemutatjuk iskolánkat.

Tisztelettel:

Virág Dóra
igazgató