Felnőttképzés

Kedves Látogató!

Intézményünkben nemcsak nappali tagozatos oktatás folyik, hanem különböző szakmákban felnőttképzés is.

Miért válassza intézményünket?

Azért, mert:

  • mezőgazdasági termelésben jártas oktatói gárda vezeti a képzést;
  • iskolánkban mind az elméleti, mind a gyakorlati képzés feltételei adottak;
  • elektronikusan is elküldjük a tananyagot;
  • rugalmas, személyre szabott az ügyintézésünk;
  • részletfizetést biztosítunk.

Jelentkezni intézményi koordinátorunknál, Jakab Mária mb.igazgatónál lehet az alábbi elérhetőségeken:

 tel.: 59/328-158, 30/229-8420

email: igazgato@szakkozep-kenderes.hu 


Választható képzéseink:

Lóápoló és gondozó  

Tejipari szakmunkatárs


Vezetés Minőségpolitika

Szervezetünk, a kenderesi székhelyű Alföldi ASZC Kenderesi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium legfőbb célja a színvonalas felnőttképzési tevékenység. Ezen belül iskolánk döntően a résztvevők munkaerőpiacon, illetve saját gazdálkodási tevékenységén belül történő érvényesülését elősegítő szakmai képzéseket kíván folytatni, elősegítve ezzel az általános foglalkoztatást, illetve a munkahelyek, vállalkozások megtartását.

Elsősorban székhelyünk vonzáskörzetében kívánunk az álláskeresők, munkavállalók és a vállalkozók számára lehetőséget nyújtani arra, hogy magas szakmai színvonalú képzés során sajátíthassanak el tanfolyamainkon a munkavállalást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő korszerű ismereteket. Minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy eredményesen elsajátíthassák a képzési programokban meghatározott elméleti és gyakorlati ismereteket, és a sikeres teljesítéssel megszerzett ismereteik, képességeik, illetve képesítésük segítse elő munkavállalásukat, eredményesebbé tegye munkájukat. Fentieken túl segíteni kívánjuk a hátrányos helyzetű rétegek felzárkózását is.

Képzési tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük.

Intézményünk vezetése, szervezeti egységei és valamennyi munkatársa elkötelezett és felelősséget érez a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt. Ennek megvalósulása érdekében minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek keretében minőségpolitikánkat, stratégiánkat és képzési tevékenységünket – külső és belső partnereink véleményét különösen figyelembe véve – folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendszeresen felülvizsgáljuk, tényszerű adatok, visszajelzések alapján értékeljük, és tervszerűen fejlesztjük.


Jelentkezési lap itt letölthető: