2015. december – Hírek iskolánk életéből

2015. december 4-én iskolánk is csatlakozott a jótékonysági céllal megrendezett Mikulásfutáshoz. Diákjaink és tanáraink e megmozdulással segítették a gyógyíthatatlan gyermekeket gondozó családokat támogató Dóri Házat. Az adományokból 14.000 forint gyűlt össze, mely ugyan csepp a tengerben, de reméljük, hogy megmozdulásunk elősegítette az alapítvány nemes célját, s a gyermekek és az őket gondozó családok nem maradnak egyedül küzdelmük során. Minden adományozónak köszönjük a felajánlást!

2015_12_04_mikulas_futas


2015. december 5-én szakoktatónk, Kerepesi Pál tanár úr felkészítő munkája során két vendéglátós tanulónk vett részt a kisújszállási Illésy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola által megrendezett IV. Illésy Gasztro Kupán. A 26 induló közül Besenyői Dávid és Gyökeres István 11.v osztályos szakács tanulóink bronz minősítést szereztek, ezzel öregbítvén iskolánk jó hírnevét. Diákjainknak és felkészítő tanáruknak egyaránt gratulálunk!

képek az eseményről itt


2015. december 11-én került megrendezésre iskolánkban a nyílt nap, melyen a továbbtanulni vágyó diákokat és hozzátartozóikat láttuk vendégül és kalauzoltuk körbe intézményünkben. A pozitív visszhangot kiváltó rendezvény sikeréhez az iskolánkban tanuló diákok és tanárok is hozzájárultak.

Köszönjük segítségüket:

 • Sáfrány Richárd 9.g,
 • Nagy Laura, Vincze Leila Kinga 11. ab,
 • Besenyői Dávid, Szentpéteri Kitti, 11.cv,
 • Béres István, Busi Bence, Ladányi Tibor, 11. d,
 • Takács Ilona, 11.é,
 • Németh Enikő, 11.p,
 • Molnár Zsuzsanna, Hajas János, Pádár Dóra, Pataki János, Rab Mónika, Simon Fruzsina, 12. ab osztályos tanulóknak,

valamint minden, a nyílt nap szervezésében részt vevő tanárnak.

Képek a nyílt napról a galériában


2015. december 15-én, kedden került sor a törökszentmiklósi Lábassy János Szakközépiskola és Szakiskolában a Lábassy Kupáért folytatott futballversenyre. A versenyen iskolánk már évek óta indul. Idén második helyezést értünk el. Gratulálunk a kiváló eredményért focicsapatunk felkészítőjének, Szendrei Imre tanár úrnak és a csapat tagjainak:

 • Pádár Nándor, 10. ab osztályos,
 • Pádár Róbert 10. f osztályos,
 • Muliter Zoltán, Németh Erik, Szilágyi Sándor 11.ab osztályos,
 • Ladányi Tibor, Martus Norbert, 11.d osztályos,

Iskolánk szalagavatójára hetek óta lázasan készülődnek végzős tanulóink és osztályfőnökeik, valamint a műsorban szereplő diákok és a szervező tanárok. A rendezvényre pénteken 17.00 órától kerül sor a Művelődési Házban. A szalagavató miatt 5 tanítási órát tartunk meg.


A téli szünet  után „A” héttel kezdünk, az első tanítási nap: január 4-e, hétfő lesz.


Iskolánk minden diákjának, tanárának és dolgozójának kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

2015_december_unnep